Vartiaiset ry

Tervetuloa sukuseuramme kotisivuille!

Yhdistyksen tarkoituksena on Vartiaisten suvun yhteenliittymänä

  •     Koota piiriinsä isän tai äidin puolelta Vartiaisten sukuun kuuluvat tai avioliiton kautta siihen liittyneet henkilöt
  •     Pyrkiä selvittämään suvun vaiheet ja historia
  •     Kehittää suvun keskuudessa suoritettavaa sukututkimusta
  •     Järjestää sukupäiviä, yhteisiä kokouksia ja erilaisia retkeilyjä ja muita sen toimintaan liittyviä tilaisuuksia
  •     Harjoittaa yhdistyksen päämääriä edistävää julkaisutoimintaa.

Vartiaiset ry:n vuosikokous ja syysparlamentti järjestetään Albergan kartanossa Espoon Leppävaarassa lauantaina 27. lokakuuta.

Vartiaiset ry:n vuosikokous ja syysparlamentti järjestetään Albergan kartanossa Espoon Leppävaarassa lauantaina 27. lokakuuta.

Osallistumismaksu, joka sisältää kahvi ja voileipätarjoilun sekä mehua on 10 € ja alle 12 vuotiaat 5 €, pyydetään suorittamaan sukuseuran tilille 23.10.2012 mennessä. Selvyyden vuoksi viestikenttään montako aikuisia / lapsia.

Albergan kartano on Etelä-Leppävarassa Säterin alueella. Autolla tultaessa on oltava tarkkana, että osuu Kehä I:n liittymissä oikeille kaistoille, jotta pääsee Etelä-Leppävaaraan. Alberganesplanadilta on käännyttävä Sokerilinnantielle – huomaa että risteyksestä saattaa puuttua kadunnimikyltti. Lyhyt kadunpätkä päättyy rakennustyömaalle, jonka kuoppaista viertä on ajettava oikealle kädelle pari sataa metriä. Puiston reunassa oleva yli 500 auton P-alue on yksityinen, ja sitä ei pidä käyttää.

Kartanon piha-alueelle mahtuu muutama kymmenen autoa. Kauppakeskus Sellon lähellä on myös parkkitalo, mutta sen käytölle on omat ehtonsa.Kehää Idästä tunnelin kautta tultaessa on vain seurattava Etelä-Leppävaara tauluja niin pääsee Sellon kohdalta kääntymään Alberganesplanadille.

Junalla tulevilla on melko suora yhteys kävellen asemalta kartanolle. Matkaa on noin 500 m.