Vartiaiset ry

 

Tervetuloa sukuseuramme kotisivuille!

Yhdistyksen tarkoituksena on Vartiaisten suvun yhteenliittymänä

  •     Koota piiriinsä isän tai äidin puolelta Vartiaisten sukuun kuuluvat tai avioliiton kautta siihen liittyneet henkilöt
  •     Pyrkiä selvittämään suvun vaiheet ja historia
  •     Kehittää suvun keskuudessa suoritettavaa sukututkimusta
  •     Järjestää sukupäiviä, yhteisiä kokouksia ja erilaisia retkeilyjä ja muita sen toimintaan liittyviä tilaisuuksia
  •     Harjoittaa yhdistyksen päämääriä edistävää julkaisutoimintaa.

Tämän vuoden sukukokous, kesäjuhla ja vuosikokous pidetään Pieksämäellä Partaharjun leirikeskuksessa elokuun 1. päivänä.

Lue tarkemmin tapahtuman ohjelmasta verkkosivuiltamme tai uusimmasta Vartiaisten Viestistä.

Paikka sijaitsee noin 6-7 km kaupungista pohjoiseen. Virallinen ohjelma keskittyy lauantaihin, mutta omaa ja yhteistä ohjelmaa on helposti järjestettävissä vaikka koko viikonvaihteeksi perjantaista sunnuntaihin.

Osallistumismaksu, joka sisältää kahdet kahvit ja lounaan, on 25 €/henkilö, alle 12-vuotiailta lapsilta 15 €.

Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään 30.6.2015 maksamalla osallistumismaksu Vartiaiset ry:n pankkitilille nro FI78 8000 1700 0603 54. Tietokenttään teksti ”Partaharju” sekä osallistujien nimet ja maininta montako aikuista ja montako lasta maksu kattaa.

Tarvitsemansa majoituksen kukin osallistuja järjestää itse Partaharjulla tai muualla; myös Pieksämäen kaupungissa on majoitusliikkeitä. Partaharjulla on sekä erihintaisia hotellihuoneita että mökki- ja huvilamajoitusta. Näihin voi tutustua Partaharjun omilla verkkosivuilla www.partaharju.info.

Verkkosivuilla on sähköinen huoneenvarauslomake, mutta majoituksen voi varata myös sähköpostilla partaharju@ptk.fi sekä puhelimitse 044 725 4124. Jokainen maksaa majoituksensa suoraan Partaharjulle.  

Toivomme runsasta osanottoa sukutapahtumaamme ja yhdessä viihtymistä  leppoisassa savolaisessa kesämaisemassa.